Духалката която е на конзолата почти не духа когато е от 1- 3 степен духа съвсем леко и то хладък въздух на 4 става вече топъл но е много леко а отпред си духа нормално
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със задната духалка
Collapse
X
-
Ето чети:
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E+%E4%F3%F5%E0
Мисля, че имаше и една друга тема където беше описано как да се ремонтира този проблем.
Comment
-
Здравей колега,най-вероятно имаш разкачен въздуховод,провери си ги и ще заработи.Започват от централната конзола,долу под пепелника там където ти е мястото за CD-то.Минава предполагам(оригинално)покрай ск.лост и ръчната ,та разглабянето е бая.Аз лично фабрично нямах такава духалка,но заради децата се принудих да си направя сам-естественно самата духалка си купих втора ръка а другото е от стара прахосмукачка,и наистина ако имаш нещо разкачено(гофре)ще ти духа слабо и студено защото студеният въздух които се намества покрай ск.лост и ръчната демек започва да излиза от духалкатаsigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER
Comment
-
С тази централна конзола е доста кофти положението. По спомен някой беше писал, че след сваляне на декуративните пластмаси при краката на пасажера, се виждат въздуховодите и там било разкъчено, но с доста зор успял да го закачи. Но кой беше това не мога да се сетя. Беше преди година някъде, но с търсачката не мога да открия нищо.
Comment
-
тъй като почнаха снеговете когато писах темата и не ми се занимаваше да разглобявам в студа, днес реших да се помъча да си направя духалката, но всичко изглежда наред свалих cd- то и жабката под него също и решетката на пасажерското място, но не открих как да оправя духалката, та въпроса ми е как да сваля централната конзола ако има тема с картинки ще ми е от ползаAlfa Romeo 146 1.6 TS 16V '99 120hp
Comment
-
Здравей колега,има три болтчета-едното е до ръчната в нишичката-там ще видиш една кръгла пластмасова капачка-махаш я и първото болтче е там,обаче при мен в края на конзолата(до задните седалки),вместо духалка имаше нещо като джобче на щипки,но предполагам че при теб духалката също е на щипки,просто го дръпни нагоре и под нея са другите две болтчета.Това е лесната част,защото конзолата не може да излезе свободно защото и пречат ск.лост и ръчната,така че се налага да пипаш и централната конзола.УспехsigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER
Comment
Comment